Перемога у Всеукраїнському багатожанровому дистанційному конкурсі «Симфонія»

Батьківська категорія: Новини

З 1 по 25 березня в м. Львів відбувався Всеукраїнський багатожанровий дистанційний онлайн-конкурс «Симфонія», який давав можливість спробувати свої сили без обмеження у тематиці та техніці виконання в номінаціях – образотворче мистецтво, декоративно-прикладне мистецтво, хореографія, театр, інструментальне виконавство.

До роботи в журі були залучені висококваліфіковані фахівці в галузі культури і мистецтв, медійні особистості, Заслужені працівники культури України, члени Національної спілки майстрів народного мистецтва України. Журі оцінювало творчу індивідуальність і майстерність конкурсантів, оригінальність виконання, рівень володіння технікою та прийомами композиції.

Лебединський педагогічний фаховий коледж імені А.С.Макаренка на даному  мистецькому форумі представив  потужну команду вокалістів, які виступили в номінаціях «Академічний вокал», «Естрадний спів» та  «Народний спів». За підсумками конкурсу наші студенти спеціальності Музичне мистецтво поповнили скарбницю коледжу  нагородами: академічний дует у складі Яни Сіробаби , Анастасії Рижової та народний спів Ірини Гордієнко  –  лауреати І премії. Естрадний спів Ірини Хасанової, Руслани Рибакової, Яни Сіробаби, Анастасії Рижової – лауреати ІІ премії, а естрадний спів Олени Луць, Сніжани Мухи  – лауреати ІІІ премії. Готувала студентів до участі в конкурсі викладач музичних дисциплін, керівник вокального ансамблю «Світанок» Надія   Деменко. Фортепіанний супровід академічному дуету та технічну обробку відеоматеріалів здійснював викладач музичних дисциплін Роман Деменко.

Вітаємо наших конкурсантів та їхніх керівників. Так тримати!!!

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я