Добро врятує світ

Батьківська категорія: Новини

28.01.2020р. студентами 511 групи, разом з наставником Степанковою Оленою Леонідівною в рамках засідання «Університету культури поведінки»  було проведено  відкриту виховну годину  на тему – «Доброта врятує світ».

Мета заходу – розширити знання студентів про добро, спонукати до добрих учинків, розвивати уміння відрізняти погане від доброго, виховувати почуття чуйності, скромність,  небайдужість та повагу до людей.

На виховну годину були запрошені студенти  511 та 311 груп, голова методичного об’єднання  наставників груп Жовба О.А., та заступник директора з виховної роботи Колесник О. В.

Найвища наука життя  –  мудрість. А найвища мудрість  –  бути добрим. Добро – це найголовніше, що є на Землі. Воно, як сонце зігріває нас, пестить своїми промінцями. На початку заходу ведучі  Демчук Інна та Ярошенко Каріна допомогли  учасники засвітили «сонечко доброти».

Український  народ споконвіку говорив про добро, а тому протягом багатьох років з уст в уста передавалися прислів’я –  перлинки народної мудрості. Виконуючи вправу «Склади прислів’я», студенти пригадали прислів’я і приказки про добрі справи.

В усі часи осмислити добро прагнули філософи, вчені поети і прозаїки. Що ж вони говорили про добро намагалися розгадати і студенти, виконуючи вправу «Три панди».

Хвилинка поезії надихнула студентів подумати про важливість бути чуйною і  доброю людиною.

Також свій авторський вірш «Добро врятує нас» зачитала студентка 511 Головко Тетяна.

Підсумком виховної години стала вправа «Іскорка доброти»,  під час якої студенти висловлювали свої мрії та побажання як би вони хотіли змінити світ на краще.

         Поспішайте робити добро, даруйте тепло своїх сердець іншим, доля планети Земля у наших з вами руках! Творіть добро і світ стане кращим!

              Олена Степанкова, наставник 511гр.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я