Веселковий тиждень продовжується….

Батьківська категорія: Новини

Середа була присвячена червоному кольору і мала назву «День гарячих сердець».

Організаторами були  викладачі циклової комісії О.В. Баль, В.О. Таран і студенти 222, 231 груп. В цей день було проведено заняття для дітей старшої групи ЗДО «Калинка», студенткою 231 групи  Крикуненко М., «Наше місто прагне миру».  Організатори заняття мали на меті виховати  у дітей почуття любові до своєї Батьківщини, шанобливе ставлення до захисників Вітчизни. У ході заняття діти виготовили сердечка-символи, які будуть передані  воїнам ООС, щоб вони зігрівали їхні серця і оберігали  та  свідчили про бажання дітей жити у мирній країні.

 

Червоний – символ крові й вогню, бо це – гарячий колір. У ньому – всі сторони життя: з однієї – повнота життя, свобода та енергія; з іншої – ворожнеча, помста й агресивність.

З однієї сторони – це символ любові, а з іншої – символ страждань.

Червоний колір – символ  Божої любові до людей, до людського роду. Тому в цей день студенти виготовили  обереги - ляльки мотанки в які вклали  частинку своєї любові до людей, воїнів яким вони адресували ці обереги. Студенти мали змогу побувати на майстер класі з виготовлення ляльки мотанки майстринею Юлією Нездоймишапкою, керівником гуртка РБДЮТ.

Лялька – мотанка яскрава,

Вона – іграшка цікава,

Нею бавиться не гріх –

Бо та лялька – оберіг.

На ній сорочка та хустинка,

Вишиванка старовинна,

В ляльки коси і стрічки,

А на низях козачки.

Коралі шию прикрашають,

А дукачики сріблом сяють,

Лялька тая не новинка –

Вона справжня Українка.

Також було проведено акцію «Творимо  культуру миру разом». На зібрані кошти буде придбано необхідні речі для воїнів ООС.

Синього так багато на нашій планеті і він має дуже важливе значення для нас. Це колір повітря та легкої води — струмків та річок. Це колір вічності, таємниці та глибокого спокою. Синій вважається кольором інтуїції. Він стимулює мислення.

Студенти спеціальностей «Соціальна педагогіка», «Соціальна робота» під керівництвом викладачів С. Л.Коваленко, В. В. Прудник брали участь у семінар-вікторині «Соціальний педагог майбутнього».  Студенти в командах вирішували цікаві завдання, проектували модель майбутнього соціального педагога, продемонстрували знання з фахових дисциплін.


Завершився кольоровий тиждень веселковим флешмобом, який підготували викладачі циклової комісії  Н. П.Завалій, Є.П.Відюк.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я