Фінальний етап ХVІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

Батьківська категорія: Новини

 

17 лютого 2018 року на базі  Державного навчального закладу «Сумський хіміко-технологічний центр професійно-технічної освіти» відбувся IV (підсумковий) етап ХVІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, у якому взяли участь переможці ІІІ (обласного) етапу.

 

 

В актовій залі Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації відбулися урочистості. За дорученням Ліги українських меценатів голова Сумської організації Національної спілки письменників України Вертіль Олександр Васильович вручив дипломи та книги переможцям обласного етапу, а викладачам – грамоти Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації.

У фіналі конкурсу змагались учні закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти, студенти закладів вищої освіти. Конкурс розпочався о 10.00 і тривав 3 години для студентів закладів вищої освіти. Усі роботи конкурсантів  відправлено до Києва, і з ними працюватиме журі, очолюване директором Інституту української мови НАНУ Павлом Гриценком.

Наш навчальний заклад представляли студентка 141 групи спеціальності «Початкова освіта» Семененко Ірина, яка посіла ІІ місце в обласному етапі (викладач Карпенко Олена Михайлівна), та студентка 541 групи спеціальності «Соціальна педагогіка» Заровенко Вікторія, яка посіла ІІІ місце в ІІІ етапі ХVІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика (викладач Бідна Людмила Вікторівна).

 

Щиро бажаємо нашим учасникам фінального етапу ХVІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика перемоги на всеукраїнському рівні!

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я