21 травня - День вишиванки

Батьківська категорія: Новини

21 травня -  День вишиванки і цього року він присвячується українській родині та родоводу. Завжди цей день для мільйонів українців був яскравим, патріотичним  та улюбленим святом.

Щороку цього дня вся Україна, а також кожен куток планети, де живуть українці, перетворювались на фантастичну красу. Згадаймо, колеги флешмоби, які були організовані в коледжі в День вишиванки. Згадаймо наших захисників, які одягають вишиті сорочки і вірять, що вони захистять від куль. Згадаймо себе і той піднесений внутрішній стан, коли йдеш вулицею, і тобі посміхаються незнайомі люди лишень тому, що вони теж у вишитих сорочках.

День вишиванки 2020 присвячується українській родині та родоводу. Пандемія дала можливість зупинитись та осмислити, що насправді важливо – турбота про родину, про старше покоління своєї сім’ї, про родинні звичаїв та  традицій.

Вітаємо всіх з чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури. Мудрість і сила тисячолітньої традиції дає нам натхнення до праці та боротьби. Бажаємо всім Божого благословіння, миру та укріплення української ідентичності заради процвітання нашої України.

За дистанційну організацію заходів дякуємо нашим дорогим студентам,  а також керівнику  ансамблю «Світанок» Деменко Надії Михайлівні, викладачам коледжу Кірдіщеву Антону Петровичу, Рожко Ірині Валеріївні, Кан Галині Іванівні та  Щербань Людмилі Валеріївні, культорганізатору коледжу.

 

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я