І ЗНОВУ ПЕРЕМОГА!

Батьківська категорія: Новини

22 лютого 2020 року в Палаці культури Сумського НВО відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Країна має талант – 2020». Організатор конкурсу – громадська організація «Творчий центр прогресивного розвитку особистості «Пектораль» під егідою Міжнародної компанії «Сузір'я країн» запрошували до участі дітей та молодь з метою виявлення талантів, визначення перспективи їх подальшого творчого розвитку, популяризації різних жанрів мистецтва.

Компетентне журі оцінювало виступи конкурсантів за європейською системою балів, присуджуючи в кожній номінації відзнаки і нагороди різного ступеню: лауреати І-ІІІ ступенів, дипломанти І-ІІІ ступенів та учасники конкурсу.

Наш коледж на цьому конкурсі представили учасники в трьох номінаціях. Бубон Софія (керівник Деменко Н.М.) в номінації «Естрадний спів», Півторака Ілона (керівник Деменко Н.М.) в номінації «Народний спів», дует у складі Рижової Насті та Сіробаби Яни (викладач Деменко Н.М., концертмейстер Сітарська І.В.) в номінації «Академічний вокал».

Незважаючи на сильний склад суперників, велику кількість учасників у всіх номінаціях, наші дівчатка пережили  бурхливі незабутні емоції від своїх конкурсних виступів, отримали схвальні коментарії і високі бали від журі та вибороли переможні місця. Дует став Лауреатом І ступеню, солістки Лауреатами ІІ ступеню – в своїх номінаціях.

Ми вітаємо  наш Коледж і  усіх учасників і викладачів нашого творчого десанту з черговою  перемогою! Бажаємо цікавої творчої роботи і нових злетів та перемог!

Деменко Н.М., викладач ЦК музики та спеціальних музичних дисциплін

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я