XII Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини

Батьківська категорія: Новини

З 23.11 - 27.12.2015 р. у Сумській області буде проходити XII Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA. Мета Мандрівного фестивалю: сприяти популяризації й розвитку документального кіно та підвищенню рівня дотримання прав людини в Україні.


Режисер фільму “Яма” (приз глядацьких симпатій фестивалю) Їржі Стейскал виявив зацікавленість приїхати до України в рамках Мандрівного фестивалю і 13 листопада відбувся показ його фільму в м. Суми.

Студенти 541 групи Олійник Людмила, Дворецька Яна та Подвезько Олена мали можливість переглянути фільм.  Ця стрічка стала фаворитом глядачів 12-го Docudays UA і виборола “Приз глядацьких симпатій”. У “Ямі” йдеться про українську родину, що чинила спротив міській забудові і опинилася в пастці між висотних будинків Києва. Щоб створити цей фільм, молодий чеський режисер Їржі Стейскал п’ять років спостерігав за життям непересічної родини.


Після перегляду фільму відбулося активне обговорення сюжету, глядачі мали змогу задати питання режисеру фільму. Стрічка не залишила байдужим жодного з присутніх.

Соціальний педагог Коваленко С.Л.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я