Шановні колеги, викладачі, студенти коледжу! Щиро вітаю вас з Усесвітнім днем охорони праці!

Батьківська категорія: Новини

Праця – це частина нашого життя. У навчанні та роботі, у будь-якій сфері ми прагнемо до того, щоб навчатися та працювати було безпечно.

Сьогодні нам усім доводиться переживати складний час. Кожен із нас, повинен замислитись, наскільки відповідальним має бути той, хто щодня виходить на працю. Особливо представники тих галузей, які щохвилини перебувають в епіцентрі складних ситуацій – викладачі, вихователі, працівники соціальних служб.

Цьогорічна тематика відзначення Дня охорони праці присвячена проблемі інфекційних захворювань з особливою увагою на коронавірусну інфекцію, яка охопила весь світ. Ситуація, що склалась, закликає нас усвідомити важливість попереджувальних та профілактичних заходів щодо безпеки й здоров’я працівників та студентів коледжу, до дієвого та дисциплінованого дотримання всіх належних вимог.

Бажаю всім міцного здоров’я, сил, розуміння та витримки, успіхів у роботі, навчанні, безпеки на кожному робочому місці, добробуту та злагоди в кожній родині, життєвої енергії й наснаги до праці.

Бережімо себе, свою родину і всіх, хто поруч.

Олег ЗАБУГА, інженер з охорони праці 

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я