Правовий лабіринт «Не помились у виборі шляху»

Батьківська категорія: Новини

З метою попередження правопорушень, формування правової свідомості, розуміння відповідальності за  свою протиправну поведінку; ознайомлення студентів з основними питаннями законодавства щодо підлітків та молоді, з ознаками і видами правопорушень 22.03.21 р. та 23.03.21 р. соціальним педагогом Коваленко С.Л. та студентами 511 гр. спеціальності «Соціальна робота» Подольським Т. та Кондратовою А. був проведений правовий лабіринт «Не помились у виборі шляху» для студентів 411 та 511 груп.

Також до уваги студентів був представлений документальний фільм «Зона особливої уваги». Документальна стрічка є своєрідним колажем життя підлітків за колючим дротом. Арешт, тюрма і врешті - роки перебування у виховній колонії - все це показано у фільмі й знято з реального життя.

Фільм мало кого з присутніх залишив байдужим. Назва «Зона особливої уваги» є закликом суспільству – приділіть більше уваги підліткам, вбережіть їх від вулиці. Адже більшість підсудних – усього лише «жертви суспільної неуваги».

Бажаємо  всім  студентам завжди знаходити правильний вихід у заплутаному лабіринті життя. Адже прислів'я говорить: «Обізнаний — значить озброєний».

Світлана КОВАЛЕНКО,

соціальний педагог коледжу

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я