ПЕРЕМОГА В МІЖНАРОДНОМУ МИСТЕЦЬКОМУ КОНКУРСІ «Сузір’я - GOLD EUROPE».

Батьківська категорія: Новини

15 лютого в Сумах вперше пройшов міжнародний конкурс-фестиваль «Сузір’я - GOLD EUROPE».  Його організаторами і засновниками  є: громадська організація "Зірковий шлях" (Україна) та I&J Company «GOLD EUROPE» (Чехія) за підтримки Міністерства культури Чехії. Протягом року конкурс  гастролює по великих містах України, Росії з метою виявлення нових талантів серед дітей та молоді. Найталановитіші учасники отримують запрошення до участі у фіналі конкурсу  «GOLD EUROPE», який проходить у Празі (Чехія).

 На конкурс  запрошувались талановиті діти та молодь від 5 до 25 років та учасники в категорії "профі" (без вікових обмежень). Змагання проходили в різних номінаціях, конкурсанти демонстрували таланти в   інструментальному, вокальному, хореографічному жанрах.  Театральний жанр був представлений номерами з пластики і пантоміми, художнім словом, музично- художніми композиціями. Виставка конкурсних робіт з образотворчого і декоративного мистецтва представила глядачам вишиванки, витинанки, прикраси з бісеру, живописні твори, роботи по дереву. В конгрес-центрі Сум ДУ відбулося  справжнє свято краси і таланту.

У конкурсі взяли участь понад тисяча учасників віком від 5 до 25 років із Сум, Харкова, Київської, Луганської, Донецької області, представники далекого зарубіжжя, що навчаються в українських вишах.

У складі суддівської колегії –  провідні фахівці культури і мистецької освіти, заслужені і народні артисти України. Учасники конкурсу були відзначені нагородами різного гатунку і отримали звання:  учасника конкурсу, дипломанта І, ІІ, ІІІ ступеню, лауреата І, ІІ, ІІІ ступеню. Головний приз змагань – перепустка до фіналу, який відбудеться у Празі.

Музика, основна стихія фестивалю, володіла серцями глядачів. Вихід кожного талановитого виконавця на сцену – маленьке життя, сповнене найрізноманітніших почуттів. Фестивалі об’єднують людей, які творять музику, і тих, хто в неї просто закоханий. Для студентства дуже важливо бути учасниками таких форумів, виявляти свої таланти за межами свого навчального закладу.

Лебединський педагогічний коледж імені А.С. Макаренка представили студенти спеціальності «Середня освіта. Музичне мистецтво» Рижова Анастасія в номінації «Академічний вокал», Півторака Ілона в номінації «Народний вокал», та академічний дует у складі Сіробаби Яни та Рижової Насті. Наші учасники ретельно готувались до участі в конкурсі, були налаштовані оптимістично, хоч дуже хвилювалися. Творча співпраця наших талановитих дівчат і їх викладачів принесла нашому коледжу переможні медалі: дві золоті і срібну та дипломи Лауреатів І та ІІ ступеню. Підготували студенток до конкурсу та розділили з ними радість і хвилювання викладач Деменко Н.М. і концертмейстер Сітарська І.В.

Тож привітаємо наших студенток та їх викладачів з перемогою, побажаємо подальших творчих успіхів і злетів.

Викладач Деменко Н.М.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я