З Міжнародним днем музики!

Батьківська категорія: Новини

Як гімнастика випрямляє тіло,

так музика випрямляє душу людини.

Василь Сухомлинський

 

Міжнародний день музики (International Music Day) був заснований за ініціативою Міжнародної музичної ради при ЮНЕСКО 1 жовтня 1975 року. Одним із засновників цього дня був Дмитро Дмитрович Шостакович – великий композитор – класик XX століття.

Свято відзначається щорічно в усьому світі великими концертними програмами, за участю кращих артистів і художніх колективів. В цей день звучать твори, що увійшли до скарбниці світової культури.

В нашому закладі фахової передвищої освіти також відбувся святковий концерт. З Міжнародним днем музики всіх присутніх вітали студенти 311 групи спеціальності «Середня освіта. Музичне мистецтво».

Міжнародний день музики – це професійне свято для всіх, чиє життя пов’язане зі звуками, співом, музичними інструментами, хто не з чуток знає, що таке мінор і мажор, сольфеджіо, клавір, тональність, поліфонія та попурі.

Музика – одна з прекрасних естетичних цінностей людства. Вона сприяє гармонізації нашого загального світосприйняття, виступає інструментом самовираження і натхнення, служить невичерпним джерелом відчуттів і емоцій. Тож любіть її, плекайте, надихайтеся нею, діліться власним музичним досвідом, розширюйте музичний кругозір.

Рожко І.В.,

наставник 311 групи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я