Тренінг «Саморегуляція та самоконтроль під час іспитів»

Батьківська категорія: Психологічна служба

18.05.22 року студенти 2 курсу Лебединського педагогічного фахового коледжу імені А.С Макаренка взяли участь у занятті з елементами тренінгу «Саморегуляція та самоконтроль під час іспитів» під супроводом практичного психолога Оксани Хомишенко. Метою заходу було познайомити студентів із методами саморегуляції, формувати у них навички подолання стресових ситуацій.

Протягом заняття розглядалося поняття «Стрес», його прояви та вплив на людину. Студенти поділилися, які саме чинники  та ситуації в їхньому житті викликають стрес  та  які техніки допомагають їм заспокоїтися.  Для визначення рівня стресостійкості студентам було запропоновано пройти тестування, завдяки якому кожен зміг зробити висновки про  особливості реагування свого організму  на стресові фактори.

Студенти ознайомилися з техніками самозаспокоєння та рекомендаціями, як не розгубитися в тій чи іншій ситуації під час складання іспиту.

Наприкінці заняття  було проведено релаксаційну вправу «Вірю в успіх». Мета цієї вправи - знизити рівень тривожності студентів, підвищити рівень самооцінки, віри, впевненості у своїх силах, вселити надію на краще.

 Оксана Хомишенко, практичний психолог

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я