Година спілкування «Сім’я – храм надії і любові»

Батьківська категорія: Психологічна служба

Сім’я. Таке тепле та ніжне слово, яке викликає неймовірно різні емоції та відчуття: з одного боку – почуття оксамитової ніжності та натхнення, а з іншого – розуміння великої відповідальності. Сім’я – храм надії і любові, поваги, солідарності та прихильності, те, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина.

З метою формування ціннісного ставлення до сім’ї, виховання шанобливого ставлення до батьків, сімейних традицій 18 травня 2022 року  соціальним педагогом Світланою Леонідівною Коваленко була проведена година спілкування «Сім’я – храм надії і любові» для студентів третіх курсів. Захід було приурочено  Міжнародному Дню сім’ї, що відзначається щорічно 15 травня.

У ході заходу студенти розглянули сім'ю як одну з головних сфер створення, збереження і передачі людських цінностей, визначили методи позитивного виховання в сім'ї.

Під час вправи «Реаліті-шоу: батьки та діти» студенти аналізували ситуації, пропонувавши конкретні фрази і варіанти, програвали сюжети цих ситуацій.

Виконуючи вправу «Моя сім’я – моя фортеця», студенти мали можливість написати вірш про свою сім’ю.

Світлана КОВАЛЕНКО,

 соціальний педагог

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я