«Бережи життя, думай про здоров’я»

Батьківська категорія: Психологічна служба

«Хто попереджений – той захищений» – під таким гаслом 10 лютого 2022 року у коледжі пройшов курсовий захід «Бережи життя, думай про здоров’я», на який було запрошено студентів других курсів.

Організували та провели захід  студенти 521 групи під керівництвом наставника групи Коваленко С.Л., які розповіли присутнім про ВІЛ (вірус імунодефіциту людини) та СНІД (синдром набутого імунодефіциту), ІПСШ -  інфекції, що передаються статевим шляхом.

З великим інтересом молодь слухала інформацію про те, як саме вірус потрапляє в організм людини, про шляхи передачі ВІЛ/СНІДу, а також про умови, за яких інфекція не передається. Студенти розширили свої знання про небезпеку епідемії ВІЛ/СНІДу та дізналися, що в Україні цей показник дуже високий.

Протягом заходу ведучі наголошували на необхідності кожної людини усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, і зробити все можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких та рідних від цієї страшної недуги, бо СНІД може увійти практично в кожен дім, кожну сім'ю.

Студенти переглянули відеоматеріали «Що таке ВІЛ?», «Шляхи передачі ВІЛ та СНІДу», «Інфекції, що передаються статевим шляхом», які ще раз підтвердили, що тільки від нас самих, від нашого розуміння ризику, нашої поведінки залежить наше здоров'я.

Проведений захід – символ співчуття, підтримки та надії на майбутнє без СНІДу, а також прагнення привернути увагу молоді, поінформувати громадськість про шляхи передачі ВІЛ і наголосити на необхідності проходження тестування. Такі заходи допомагають студентам усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, уберегти себе від цього страшного захворювання, зробити правильний вибір у житті.

Світлана КОВАЛЕНКО,

наставник 521 групи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я