Тиждень психології

Батьківська категорія: Психологічна служба

Щорічно в Україні та й в усьому світі відзначають дні, присвячені різним спеціальностям. Не є винятком і професія психолога.

«День психолога» – свято молоде, його почали відзначати з 2004 року. В Україні своє професійне свято психологи і люди, які причетні до цієї професії, відзначають щорічно  23 квітня. Саме ця дата обрана для свята Всеукраїнського дня психолога.

Саме тому з 19 по 23 квітня 2021 року в нашому коледжі буде проходити  Тиждень психології.

Мета Тижня – розвиток та формування психологічної культури учасників освітнього процесу, сприяння збереженню, зміцненню їх психологічного та психічного здоров'я.

Тиждень проходитиме під девізом: «Психічне та психологічне здоров'я – основа щасливого життя людини».

Психологія – надзвичайна наука. Це наука про людську душу. Вона допомагає людині пізнавати себе, вирішувати проблеми, навчатися керувати своєю поведінкою, долати труднощі й радіти кожній хвилині життя. Така наука, як психологія, сформувалася наприкінці XIX ст. У 1879 році німецький філософ і психолог Вільгельм Вундт відкрив у Лейпцигу першу в світі психологічну лабораторію, в якій проходили дослідження феноменів свідомості. Цей рік вважається роком народження психології як науки.

Відтоді вчені почали ретельно вивчати різні процеси й проводити дослідження.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я