«Дружній календар» на лютий 2021 року.

Батьківська категорія: Психологічна служба

Дружба є найважливішим елементом як взаєморозуміння, так і гарних, добросусідських відносин. Кожен з нас має друзів, але ми лише інколи замислюємось над тим, наскільки вона важлива. Щоранку ми прокидаємось і пишемо повідомлення найкращому другу, коли у нас виникає певна проблема, ми знову звертаємось до них.

Саме зараз багато людей зрозуміли справжню цінність дружби. Раніше ми бачилися з друзями кілька разів на тиждень, а впродовж останніх  місяців, ми були обмежені у спілкуванні. Завдяки пандемії ми почали зовсім інакше оцінювати  дружбу. Адже вона відіграє важливе значення у житті кожної людини. Всі прогулянки з товаришами, наші розмови та емоції – це й є життя. Оточення впливає на наш настрій, погляди та світосприйняття, тому потрібно цінувати людей, з якими ми почуваємось щасливими.

Вчасні слова підтримки, дзвінки, повідомлення,  все це дає нам  можливість зрозуміти, що ми потрібні, важливі, нас цінують та люблять. Тож не забуваємо щодня нагадувати про їхнє значення, а  допоможе нам у цьому   «Дружній календар» на лютий 2021 рік.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я