БУР LAB | Лабораторія відповідальності

Батьківська категорія: Новини

З 30 вересня по 06 жовтня 2016 року в мальовничому селі Тюдів Івано-Франківської області проходила тижнева школа для волонтерів Всеукраїнського волонтерського табору "Будуємо Україну Разом" - БУР LAB | Лабораторія відповідальності. Під час занять у зазначеній школі учасники мали можливість не лише навчатися, але й  розробити та втілити свій проект у життя.

БУР LAB | Лабораторія відповідальності виконується в рамках проекту «Українська ініціатива зміцнення громадської довіри» (UCBI), що фінансується Агентством США з Міжнародного розвитку (USAID).


Студенти нашого училища брали участь у волонтерському таборі «Будуємо Україну разом» і тому мали змогу долучитися до БУР LAB. Перепелиця Анна, Дзюба Віта та Глушак Ольга ввійшли до складу команди Сумської області і  розробили проект «Switch on», за який посіли ІІ-ге місце в конкурсі проектів.
На заняттях з командами працювали ментори та модератор школи Роман Морозов - співзасновник  Криворізької Ради Церков,  ГО «Об’єднання Відповідальних Громадян» та засновник  культурно-громадського центру «ШELTER+».


Одним із спікерів став Ярослав Грицак,  який розповідав про роль загальнолюдських цінностей у формуванні світогляду сучасного покоління. З Андрієм Рождественським учасники здійснили дводенну мандрівку Карпатами, де вчилися діяти як команда та мали змогу піднятися на вершину  Говерли.    Натхненні та  з новими силами дівчата почали роботу над реалізацією проекту.

  


Анна Перепелиця, 132 група

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я