14 жовтня – День захисника України та День Українського козацтва

Батьківська категорія: Новини

Кожен в Україні чув про козаків. Про них написано багато наукових книжок і художніх творів, знято фільмів. Про козацький рід і його ватажків говориться в урочистій пісні нашої держави – гімні України. Козаків можна побачити на парадах українського війська, їх зображення є на українських гривнях та поштових марках. А про малого хлопця і дорослого парубка, що вміє відстояти свою честь і захистить слабшого, старого, жінку, у нас кажуть: справжній козак. Козак в уявленні українця – це звитяжний воїн, що не розлучається з шаблею, захисник Вітчизни, оборонець прав, віри, звичаїв та гідності кожного, хто живе під небом України.

 З 12.10 по 23.10. 20 року розпочалася декада бібліотеки, мета якої:

розширення бібліотечно-інформаційних послуг на основі удосконалення традиційних і засвоєння нових бібліотечних форм і методів роботи; формування у студентів умінь та навичок бібліотечного користувача; сприяння вихованню гармонійної, морально досконалої особистості, свідомої свого громадського обов’язку; виховання у студентів інформаційної культури.

У читальній залі представлена широкому загалу книжкова виставка-ствердження «Благословенна та держава, що має відданих синів…».

Матеріали виставки несуть в собі найцікавішу інформацію про українське козацтво минулих часів та козаків сьогодення, захисників кордонів нашої держави: їхні прагнення, ідеї, почуття патріотизму.

 

Ірина Міронова, бібліотекар

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я