«Родинне джерело»

Батьківська категорія: Новини

24 травня у міському центрі культури і дозвілля відбувся  щорічний міський фестиваль сімейної творчості «Родинне джерело».  Талановиті родини Лебединщини презентували свої творчі надбання у різних жанрах, а саме: декоративно – ужиткове мистецтво, вокальний, хореографічний та драматичний жанри. Культорганізатор нашого училища Людмила Валеріївна Щербань взяла активну участь у цьому заході.


Любов до прекрасного, до мистецтва Людмилі прищепили її батьки, які були викладачами нашого училища – Людмила Володимирівна та Валерій Володимирович Кабанець. Люда з дитинства мріяла виступати на сцені. Так і сталося. Всі заходи у місті не обходяться без нашої ведучої – Людмили Щербань. Це заслуга її та мами, яка допомагала і весь свій вільний час займалася з донькою постановкою голосу та дикцією. Тато допомагав з підбором репертуару та сценічного образу, адже у доньки гарні вокальні дані і вона є постійною учасницею культурно – мистецьких заходів  нашого  міста.

І це ще не всі таланти нашого культорганізатора. Людмила Валеріївна полюбляє вишивати бісером і представляла на святі свої роботи.

Тепер Людмила Валеріївна разом з чоловіком Миколою Сергійовичем, який раніше займався бальними танцями, передають свої таланти, творчі погляди, любов до мистецтва своїй маленькій донечці Златочці, яка вже виявляє бажання виступати на сцені.

Наш культорганізатор отримала шквал овацій та була нагороджена дипломом та цінним подарунком. Побажаємо Людмилі Валеріївні та її родині нових творчих успіхів та звершень.

Магаляс О. М., заступник директора з виховної роботи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я