Акція «Біла стрічка»: співпрацюємо з Центральною районною бібліотекою для дорослих

Батьківська категорія: Новини

Впродовж останніх років з 25 листопада по 10 грудня в усіх регіонах України проходить акція «16 днів проти насильства», в рамках якої у ВКНЗ СОР «Лебединське педагогічне училище імені А.С. Макаренка» проводяться заходи з попередження і подолання насильства в сім’ї.

5 грудня 2017 року в межах акції «16 днів проти насильства» працівники Центральної районної бібліотеки Строкань Л. О. та Авруцька Л. В. запросили практичного психолога Баль О. В. та студентів 241 групи спеціальності «Дошкільна освіта» Волошину Ю., Сулигу О., Сухоіваненко А., Рисенко Н., до співпраці. В межах заходів, ініційованих ЦРБ для юних читачів, якими є учні 8-9 класів, студенти підготували та провели годину спілкування «Скажи насильству: «Ні»!

Протягом зустрічі студенти педагогічного училища розширили уявлення присутніх про види та форми прояву насильства, надали інформацію про те, як можна молоді захистити від насильства себе, свою гідність, честь і свої права. В ході роботи учні переглянули цікаві відео фрагменти, розробили поради «Як захистити світ від насильства», отримали знання про кібербулінг та про те, як можна захистити себе в кіберпросторі.

Під час години спілкування студенти запропонували присутнім приєднатися до акції «Біла стрічка», яка є символом проти всіх форм насильства над жінками та символом збереження материнства.

Немає виправдання бездушності, цинізму, агресивності та жорстокості. І щоб не потонути в хвилях гніву, незадоволеності життям, які накладаються на не зовсім здоровий соціальний фон, закликали всіх берегти в собі людське, поважати в собі людину, бути взірцем людяності, доброти і любові.

Студентами були виготовлені та поширені серед присутніх інформаційні буклети, плакати білі стрічки як символ боротьби з насильством над жінками та викорененням насильства у сім’ї.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я