«Не помились у виборі шляху»

Батьківська категорія: Новини

Гросмейстер повинен зробити вибір між чорною і білою клітиною.

Кожного дня, кожної миті людина вибирає між добром і злом.

С. Лець

Одним з основних аспектів правового виховання педагогічного колективу  нашого училища є формування у студентів правової культури поведінки. Правове виховання впливає не тільки на свідомість, а й на відповідальну сторону поведінки, формує переконаність у необхідності суворого додержання законів, прав та обов’язків. Кінцевим результатом правового виховання є реальні справи, вчинки у сфері правових відносин, які свідчать про дієвість правового виховання.

З метою формування правової свідомості, розуміння відповідальності за  свою протиправну поведінку; ознайомлення студентів з ознаками і видами правопорушень 12 березня 2015 р студенткою-практиканткою спеціальності «Соціальна педагогіка» Бугайовою А. та  соціальним педагогом училища Коваленко СЛ. був проведений правовий лабіринт «Не помились у виборі шляху».

Зі статистикою правопорушень у нашому місті ознайомив оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей – Лісовицький В’ячеслав Миколайович. Студенти були зацікавлені темою і під час бесіди з міліціонером задавали багато запитань щодо скоєних правопорушень у місті та відповідного покарання злочинців.

Слід відмітити високу компетентність міліціонера, адже він ґрунтовно давав відповіді на поставлені запитання.

Бажаємо  всім  студентам завжди знаходити правильний вихід у заплутаному лабіринті життя. Адже прислів'я говорить: «Обізнаний — значить озброєний».

Соціальний педагог училища Коваленко С.Л.

 

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я