Музичний світ у наукових дослідженнях молодих

Батьківська категорія: Новини

11 квітня 2018 року кафедра образотворчого мистецтва, теорії, історії музики та художньої культури навчально-наукового інституту культури і мистецтв Сумського ДПУ ім. А.С.Макаренка та Сумська обласна універсальна наукова бібліотека проводили І Міжнародну студентську науково-практичну конференцію «Музичний світ у наукових дослідженнях молодих».


Наш навчальний заклад представили студенти Мірошніченко Владислав (331гр.) з доповіддю «Музичне мистецтво в педагогічній діяльності А.С.Макаренка» – науковий керівник Сітарська І.В. та Зінченко Олександра (341гр.) з доповіддю «Феномен пісні «Дивлюсь я на небо» у світовому культурному просторі» – керівник Деменко Н.М.

Роботи наших студентів були розглянуті Вченою радою СДПУ імені А.С. Макаренка та рекомендовані до участі в пленарному засіданні науково-практичної конференції. Для нашої делегації це стало  почесною і дуже відповідальною місією.

В конференції брали участь студенти з України, Білорусії, Польщі (м.Познань), Великої Британії (м. Лондон), Сербії та КНР.

Виступи наших студентів були присв’ячені ювілейним датам 130-річному ювілею видатного педагога А.С.Макаренка та 200-річному ювілею М.Петренка – нашого земляка, поета-романтика, який є автором слів пісні «Дивлюсь я на небо», супроводжувались цікавими презентаціями і отримали дуже схвальні відгуки у слухачів та організаторів конференції.

Побажаємо нашим студентам та їх керівникам творчого натхнення та успіхів в подальшій науковій діяльності.


Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я