Фінальний етап VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Батьківська категорія: Новини

Відповідно до листа Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 17.01.2018 № 04.1-13/333 «Про проведення фінального етапу VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка» 3 лютого 2018 року на базі Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 9 відбувся  фінальний етап конкурсу, у якому взяли участь переможці обласного етапу.

Наш навчальний заклад представляла студентка 141 групи спеціальності «Початкова освіта» Чичикало Юлія, яка посіла І місце в обласному етапі VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді  імені Тараса Шевченка. Цьогоріч Юлія наполегливо готувалася до конкурсу під керівництвом викладача української мови та літератури Карпенко Олени Михайлівни.


У фіналі конкурсу змагалися учні 5-11 класів закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти, студенти закладів вищої освіти всіх рівнів акредитації. Конкурс розпочався о 10.00 і тривав 4 години. Цього ж дня роботи учнів і студентів були відправлені в Київ для перевірки членами журі ІV (фінального) етапу конкурсу.

У день проведення фінального етапу відбулися урочистості. Переможці обласного етапу отримали дипломи та цінні подарунки,  а  викладачі – грамоти Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації та цінні подарунки. Відзнаки студентам та їх наставникам вручив письменник, перекладач, журналіст, голова Сумської організації Національної спілки письменників України Вертіль Олександр Васильович, презентації книг і творчі вечори якого неодноразово проводилися в педагогічному училищі.


Приємно, що це  не перша, а традиційна перемога студентів нашого навчального закладу в Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді  імені Тараса Шевченка. Безперечно, досягненню вагомих результатів сприяють наполегливість,  високий професіоналізм,  досвідченість викладачів-філологів педагогічного училища,  які надихають студентів на самореалізацію, розвиток та виявлення творчих здібностей, виховують почуття національної гідності, любові до рідної землі, свого народу  та  його героїв.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я