Юність, яка мужніє у боях.

Батьківська категорія: Новини

Молюся за тебе, моя Україно,

За кожного батька, за кожного сина,

За кожную матір, за кожну дитину,

Я Бога прошу – збережи Україну!


Сьогодні наша країна переживає, напевно, найдраматичніші часи у своїй новітній історії. Українці змушені зі зброєю в руках захищати свою незалежність, територіальну цілісність і єдність держави, віддаючи в жертву своє життя. Війна, яка точиться на нашій землі, – це випробування для всіх: як для війська і силових структур, так і матеріальних і духовних сил народу.


Сьогодні наші хлопці, чоловіки – це мужні воїни, які закарбовують в історії України символи звитяги, перемоги, стоять на заданих рубежах, оберігаючи спокійний сон своїх родин і України загалом. Ми повинні знати і гідно оцінювати вклад наших земляків у цю героїчну сторінку нашої історії.


20 вересня 2017року студенти спеціальності «Фізичне виховання» зустрілися з учасником АТО на сході України Дмитром Георгійовичем Шушковим.


Дмитро Георгійович розповів студентам про себе, нелегкі бійцівські будні, відповів на запитання присутніх. Юнаків цікавило все: як він потрапив у зону АТО, який момент найбільше вразив його під час перебування на сході України, як він ставиться до роботи волонтерів та до реформування Збройних Сил України, які умови служби у Збройних Силах України за контрактом.


Студенти спеціальності «Музичне мистецтво» Ольга Пащенко та Софія Бубон привітали гостя чудовими піснями.


Магаляс О.М.,

заступник директора з виховної роботи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я