Пам`яті директора

Батьківська категорія: Новини
Вищий комунальний навчальний заклад Сумської обласної ради «Лебединське педагогічне училище імені А.С. Макаренка» з глибоким сумом сповіщає про передчасну смерть директора Людмили Михайлівни Кірдіщевої.

Пішла з життя мудра людина, керівник з високим рівнем внутрішньої і зовнішньої культури, інтелігентністю, педагогічним тактом, що користувалась заслуженим авторитетом серед викладачів, працівників та студентів училища, педагогічної громадськості міста та області, у педагогічних навчальних закладах І-ІІ рівнів акредитації Центрального регіону України.

Людмила Михайлівна Кірдіщева народилася 3 квітня 1955 року в с. Бочки Хорольського району Полтавської області в сім’ї вчителів. Здобула вищу освіту за фахом історика у Київському національному університеті ім. Т.Г. Шевченка.

За 40 років трудової діяльності у навчальному закладі пройшла всі сходинки професійного зростання: викладач суспільних дисциплін – голова циклової комісії викладачів соціально-економічних дисциплін – заступник директора з гуманітарної освіти та виховання – заступник директора з навчальної роботи – директор. На всіх ділянках роботи зарекомендувала себе як працівник, що спроможний прогнозувати шляхи розвитку закладу, ухвалювати обґрунтовані та ефективні рішення, створювати в колективі атмосферу творчості, відповідальності й колегіальності.

Пішла з життя викладач вищої категорії, відмінник освіти України, удостоєна нагрудного знака «Василь Сухомлинський», Лицар Гуманної педагогіки.

Світла пам'ять про Людмилу Михайлівну Кірдіщеву назавжди залишиться у наших серцях.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я