Ювілейні урочистості

Батьківська категорія: Новини

Ювілей – це завжди підсумок прожитої частини життя. Ювілей – це своєрідний стимул до створення чогось нового, підкорення чергових, незвіданих досі вершин, котрі чекають попереду.


4 грудня 2015 року свій день народження відзначив ВКНЗ СОР «Лебединське педагогічне училище імені А. С. Макаренка».

Святковий, піднесений настрій панував у переповненій залі училища. Багато гостей прийшли сюди, аби привітати училище із днем його народження. Теплі віншування з нагоди ювілею – 85-річчя навчального закладу приймав педагогічний колектив.


За традицією, першою до гостей на святі звернулася директор закладу Людмила Михайлівна Кірдіщева, привітала усіх із ювілеєм побажала подальшого процвітання рідному училищу та вручила грамоти голови Сумської обласної державної адміністрації – Клименко Л. А., Бендюгу М.В., Сумської обласної ради – Перевозник Л.О., Коваленко С.Л. та училища.

З ювілеєм колектив закладу привітали провідний спеціаліст Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олійник Л. В., ректор обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Нікітін Ю. О., начальник Сумського обласного комітету з фізичного виховання та спорту Маслов В. Г.  та заступник голови обласної профспілки працівників освіти Островський Г. М., які нагородили  педагогів Почесними грамотами.


Вітання, подарунки і нагороди від районної та міської влади вручили заступник міського голови Кірєєва О.В., заступник голови районної ради Горошко С.О., заступник голови райдержадміністрації Лихина О. М., та завідуючий міським відділом освіти Доценко В.В.

Ювілей училища - це не тільки історична віха, це рубіж, який дає можливість озирнутися назад і згадати пройдений шлях, згадати добрим словом тих, хто сіяв розумне, добре і вічне. На святі були присутні шановні ветерани, золотий фонд нашого педагогічного колективу.


Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять педагогів та колишніх співробітників, які залишили свій слід в 85-літній історії, але вже відійшли у вічність.

Випускники 1960-их років: члени Національної спілки письменників України прозаїк Василь Довжик  та байкар, літературознавець Віктор Скакун, з гордістю розповідали про студентські роки, які ніколи не зітруться із пам’яті, адже саме тут вони почерпнули науку на все життя.


Зі словами привітання до колективу звернувся директор Коростишівського педагогічного коледжу імені І. Я. Франка Мороз В. М.

Проректор з наукової роботи Сумського ОІППО, кандидат педагогічних наук, Грицай С.М. вручив срібні медалі Лауреатів ІІ Всеукраїнської премії «Працівникам освіти України» Всеукраїнського Благодійного фонду «Вдячність. Визнання. Надія» Лебединському педагогічному училищу, викладачу музики Деменко Н. М., викладачу української мови та літератури Карпенко О. М., директору Кірдіщевій Л. М.


На честь педагогічного колективу училища пролунали привітання та побажання успіхів від колег з Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка, Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка, Лебединського медичного училища імені професора М.І. Сітенка та Вищого професійного училища лісового господарства.


Багато теплих слів та побажань подальших звершень для педагогічного колективу училища та його студентів прозвучало від Анатолія Васильовича Удода, чиє авторське віршоване вітання нікого не залишило байдужим.

Окрасою свята стали виступи митців – викладачів музики та студентів:

  • Академічного хору училища (кер. В. Полоз);
  • Світлани Тригуб;
  • Змішаного ансамблю студентів (кер. Н. Деменко);
  • Ансамблю викладачів (кер. М. Вєснін);
  • Чоловічого ансамблю (кер. А. Любченко);
  • Танцювального колективу «Веселка» (кер. Т. Литовченко);
  • Ансамблю студентів «Заграва», (кер. А. Ісламова);
  • Жіночого ансамблю «Елегія» (кер. Н. Короленко);
  • Тріо дівчат (кер. Н. Деменко);
  • Жіночого квартету (кер. Н. Шило);
  • Віктора Костромцова ;
  • Ольги Пащенко – студентки 311 групи;
  • Квартету молодих викладачів;
  • Ансамблю народних інструментів під кер. М.  Романенка та соліста   В. Йосипенка;
  • Змішаного ансамблю викладачів «Оксамит» (кер. А.Ісламова);
  • Квартету викладачів (кер. Віктор Полоз);
  • Мар'єнкової  Аліни ;
  • Ансамблю автентичного співу «Стріла» (кер. Вікторія Гура);
  • Дуету у складі Ірини Рожко та Галини Кан;
  • Ансамблю студентів (кер. Р. Деменко).

Бурхливі аплодисменти супроводжували виступ юних спортсменів «Піраміда» (кер. Пруднік С. В. та Грушко О.І.)


Під час заходу присутні на екрані гортали альбом зі старими фотокартками, доторкнулися до історичних миттєвостей  навчального закладу, занурилися у приємні спогади, хвилювання.


У зворушливому фіналі злилися воєдино пісня «Ми - молодь України» у виконанні студентського ансамблю, танцювальна феєрія «Веселки» та духовна  єдність глядацької зали.

 Фото-звіт

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я