ФОТОПАНОРАМА «ПЕДАГОГІЧНА ІННОВАТИКА АНТОНА МАКАРЕНКА В ПРАКТИЦІ СУЧАСНОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ»

Батьківська категорія: Новини

Педагогічна діяльність А.С. Макаренка ввібрала в себе кращі досягнення класичної та нової педагогіки. Його спадщина — досягнення всього прогрессивного людства, яке прагне до гуманної освіти, вони не втратили свого значення й нині. Саме тому педагогічний коллектив коледжу з метою пошуку шляхів розв’язання сучасних освітніх проблем звертається до педагогічної спадщини А.С. Макаренка. Адже глибоке вивчення педагогічної спадщини видатного педагога, творче використання його цілісних ідей дає неабияку користь для вдосконалення навчально-виховного процессу сучасного закладу освіти.

Саме цій проблемі присвячена фотопанорама «Педагогічна інноватика Антона Макаренка в практиці сучасного закладу освіти», яку в рамках освітнього хакатону циклової комісії шкільної педагогіки та психології підготувала творча группа студентів спеціальності «Початкова освіта» (Петрова Аліна, СліпкаАнастасія, Бардакова Катерина, Саєнко Анастасія) під керівництвом викладача циклової комісії Мірошніченко Л.В. Взявши за основу 5 принципів виховання сильної особистості  великого педагога, показано, як ці принципи знайшли відображення в роботі нашого навчального закладу.

Досвід А.С. Макаренка активно використовується у навчальному процесі  коледжу як підґрунтя підвищення якост інавчально-виховного процесу у загальноосвітніх закладах та професійної підготовки майбутніх фахівців у сфері освіти.

При цьому вважаємо, що сьогодні прийшов час ренессансу ідей Антона Семеновича, які ще довго приноситимуть користь людям.

 

Л.МІРОШНІЧЕНКО – викладач

психолого-педагогічнихдисциплін

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я