Технології успішного працевлаштування випускників коледжу

Батьківська категорія: Новини

Важливим питанням для випускників закладів фахової передвищої освіти є успішне працевлаштування. Оформлення резюме, проходження співбесіди, зустріч з роботодавцем та інші кроки, які проходять студенти-випускники, є причиною страху та невпевненості у своїх силах. Тому соціальним педагогом проводяться різнопланові заходи, на яких розглядаються проблеми працевлаштування молоді, визначається низка якостей, умінь, навичок, необхідних для їхнього життєвого успіху та ін.

20.02.20 року студентами 541 групи Бабак Юлією та Нетеїв Інною під керівництвом соціального педагога Коваленко С.Л. був проведений семінар-практикум «Технології успішного працевлаштування випускників коледжу» для студентів випускних груп спеціальності «Музичне мистецтво» та «Дошкільна освіта», основна мета якого - формування позитивної мотивації до пошуку роботи.

На захід був запрошений заступник директора Лебединської міськрайонної служби зайнятості  Чегринець І.А., керівник підрозділу сприяння працевлаштуванню випускників Криворука В.В.

Чегринець І.А. ознайомив учасників семінару з напрямками роботи центру зайнятості, Криворука В.В. спрямувала випускників на працевлаштування у закладах освіти, ознайомила з вакансіями у сфері освіти.

Студенти-випускники виконували інтерактивні вправи щодо визначення ціннісних пріоритетів, виявляли особистісні характеристики, які необхідні для досягнення професійних цілей, відпрацьовували навички самопрезентації.  

Світлана КОВАЛЕНКО,

соціальний педагог

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я