Декада циклової комісії соціально – економічних дисциплін.

Батьківська категорія: Новини

З 20 січня в Лебединському педагогічному коледжі імені А.С. Макаренка проходила декада циклової комісії соціально – економічних дисциплін. Традиційно в січні ми відзначаємо велику кількість історичних і пам’ятних  подій. Тому заходи декади в першу чергу присвячені важливим подіям нашої історії. Відкрив декаду урочистий захід до 101 – річниці  Дня Соборності України, який став справжнім святом національної гідності для наших викладачів та студентів. В рамках проведення цього свята також були проведені конкурс стінгазет та відеокліпів до Дня Соборності України. 

Визвольні змагання нашого народу , боротьба за незалежність завжди будуть привертати увагу вчених та громадськості. Тому на базі Лебединського районного краєзнавчого музею за участю студентів коледжу, наукових співробітників музею та краєзнавців відбулося засідання Круглого столу музею на тему «Визвольні змагання – важкий шлях до соборності».

Битва під Крутами стала прикладом героїзму та самопожертви в боротьбі за створення нашої державності. До річниці цієї події викладач Пархоменко Т.М. разом зі студентами 111 групи підготували і провели урочистий захід . Були проведені конкурси стінгазет та слайдових презентацій.

Цікавою сторінкою декади став турнір правознавців, який провів із студентами першого курсу викладач Венгеровський Я.С.   Викладач циклової комісії Кобзар Я.М. організувала і провела інтерактивну гру «Важниця правова» в ході якої студенти знайомились з основами права нашої держави.

27 січня наша держава відзначає День пам’яті жертв Голокосту. До відзначення цієї трагічної події студенти разом з викладачем Історії України Гриценко К.Ю.  підготували і провели п’ятихвилинки інформації в усіх студентських групах коледжу. 

Важливим аспектом діяльності коледжу є підготовка до зовнішнього незалежного оцінювання з історії України. З метою перевірки рівня знань студентів були проведені  олімпіади з історії України. Призові місця в олімпіаді отримали:

І місце – Мелаш Аліна (121 гр)

ІІ місце - Іщенко Дарина (121 гр), Харченко Ярослав (421 гр.)

ІІІ місце – Заїка Тетяна (221 гр.)

Серед студентів І курсу була проведена олімпіада з всесвітньої історії. Її переможцями стали:

І місце – Кривомаз Єлизавета (211 гр.)

ІІ місце – Головко Тетяна(511 гр.), Молошна Вікторія (311 гр)

ІІІ місце – Чередніченко Анна (211 гр.), Мірошніченко Богдана (411гр.)

Завершилась декада циклової комісії підведенням підсумків і врученням нагород переможцям. Урочисто їх вручила нашим студентам директор Білокобильська  Любов Борисівна.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я