День відкритих дверей!

Батьківська категорія: Новини

В суботу, 08 грудня, заклад вищої освіти КЗ СОР «Лебединський педагогічний коледж імені А.С. Макаренка» радо відчинив двері для вступників 2019 року.

В актовій залі коледжу в.о. директора Л.Б.Білокобильська познайомила майбутніх студентів з історією та досягненнями закладу.

 

Відповідальний секретар приймальної комісії В.В. Криворука надала інформацію абітурієнтам та їх батькам про особливості вступної кампанії 2019 року.

Після зустрічі майбутнім вступникам була запропонована екскурсія по навчальних локаціях. Абітурієнти відвідали Краєзнавчий музей коледжу.

Спеціальність Середня освіта (Музичне мистецтво) з додатковою кваліфікацією «керівник дитячого хореографічного колективу» зустрічала гостей талантами у холі закладу.

Студенти спеціальності Дошкільна освіта з додатковими кваліфікаціями: «вихователь логопедичних груп»; «гувернер» запросили абітурієнтів в країну дитинства, де їх зустріли мультиплікаційні герої Фіксики і продемонстрували ті форми роботи, які можна застосовувати у ДНЗ.

Представники спеціальності Соціальна робота з додатковою кваліфікацією «соціальний педагог» охарактеризували перспективи працевлаштування соціального працівника та запропонували виконати вправу «Бінго», щоб визначити якими особистісними якостями повинен володіти соціальний працівник.

Студенти спеціальності Початкова освіта з додатковими кваліфікаціями: «вчитель англійської мови в початкових класах»; «вчитель інформатики в початкових класах» продемонстрували вступникам елементи тренінгу.

Волонтер Корпусу миру США в Україні разом із викладачами переконували вступників у важливості вивчення іноземних мов.

Свою майстерність продемонстрували студенти з живопису, під час виставки картин на другому поверсі холу.

Викладачі циклової комісії філологічно-гуманітарних дисциплін розповіли абітурієнтам про якісну підготовку до ЗНО з української мови та літератури та запропонували фрагмент уроку з методики викладання української мови.

У кабінеті інформатики майбутні студенти дізналися про можливості інформаційно-комунікаційних технологій та елементи медіа грамотності.

Циклова комісія природничих дисциплін вразила продемонстрованими дослідами, створивши веселку із відповідних реактивів.

Представники спеціальності Середня освіта (Фізична культура) з додатковою кваліфікацією «інструктор-методист тренажерної зали» ознайомили вступників з матеріально-технічною базою спеціальності та досягненнями у спорті. Спортсмени коледжу продемонстрували вміння у різних видах спорту.

Екскурсія-знайомство була дуже цікавою та змістовною.

Чекаємо на зустріч зі вступниками 2019 року у березні!!!

Відповідальний секретар

приймальної комісії В.В.Криворука

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я