СНІД: ПОДУМАЙ ПРО ЗДОРОВ’Я – ОБЕРИ ЖИТТЯ

Батьківська категорія: Новини

18 листопада 2020 року студентами 121 групи під керівництвом наставника групи    Людмили  Вікторівни  Бідної проведено відкрите онлайн-засідання   «Університету здоров’я. Молодь України за здоровий спосіб життя» для студентів ІІ курсу  з теми  «СНІД: подумай про здоров’я – обери життя».

Ведучі інформували присутніх про шляхи інфікування, симптоми та наслідки небезпечної для життя хвороби, про історію червоної стрічки – символу боротьби зі СНІДом, статистику захворювань в Україні та світі,алею «Роздолля роздумів» у Берліні, на кам’яних плитах якої вирізьблені прізвища людей, яких поєднує одне: вони досягли успіху, але стали жертвами страшної хвороби.

Змістовна презентація, відеоролики, виконання вправи «Складемо пазл разом», створення плакату «Скажемо СНІДу – ні!» сприяли кращому сприйманню та усвідомленню  корисної та цікавої інформації.

Захід проведений з метою допомогти молодому поколінню усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД,  довести, що необхідно вести здоровий спосіб життя та дотримуватися високоморальної поведінки людини в суспільстві, щоб не стати жертвою цієї інфекції,що  треба зробити все можливе, щоб уберегти себе й своїх близьких від цієї страшної хвороби. Тож для щастя варто обрати гасло: «Здоровий спосіб життя–запорука успішного майбутнього!»

 

Людмила БІДНА, наставник 121 групи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я