ТВІЙ БІЛЬ, УКРАЇНО

Батьківська категорія: Новини

Минає вже сім років з початку в Україні антитерористичної операції. Сім років ми не можемо спати спокійно, Україна втрачає кращих синів та доньок у зоні проведення Операції об’єднаних сил, серед них і наші земляки.  Важка праця захищати мир, але її гідно виконують наші захисники та захисниці, оберігаючи кордони України від ворога.

14 квітня  в Лебединському педагогічному фаховому коледжі відбулася зустріч з учасниками бойових дій на Сході України. Зустріч проходила в форматі онлайн і її  невід’ємними почуттями були гордість, повага, звитяжність, патріотизм та віра, що Україна подолає всі труднощі, і любов до рідної землі здолає ворога. 

Зі студентством та працівниками коледжу поспілкувалися  заступник командира з виховної роботи військової частини А1325 (Одеська обл.), підполковник Збройних сил України, учасник бойових дій Литвиненко Дмитро Миколайович, лейтенант служби за контрактом Бугайова Анастасія Олегівна, яка є випускницею нашого коледжу. Серед присутніх був представник Лебединського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, капітан Збройних сил України, учасник бойових дій Потапенко Станіслав Сергійович, який ознайомив з можливостями здобуття військової освіти в закладах України зі стажуванням за кордоном. Учасники бойових дій розповіли про події, які назавжди їх пов’язали зі Сходом України, про сьогодення  Збройних сил України. Звертаючись до студентства наголосили, що захищати країну легко, необхідно просто бути її патріотом, поважати та любити рідну Україну.

До учасників зустрічі звернулась директор коледжу Любов Борисівна Білокобильська,  яка подякувала захисникам за можливість жити та навчатися,  за збереження цілісності та незалежності України, зауваживши, що  ми всі маємо єдине бажання, щоб солдати повернулися живими до свої матерів.

На знак глибокої пошани та скорботи, учасники заходу вшанували загиблих Героїв хвилиною мовчання.

Дійсно, слова «душу й тіло ми положим за нашу свободу» на даний час набули особливого значення. Слава Україні! Героям Слава!


Олег Забуга, викладач захисту України

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я