Волонтери – люди доброї волі

Батьківська категорія: Новини

Сьогодні в Україні поруч із нами є люди, які іноді здаються справжніми атлантами, на чиїх плечах тримається наш світ. Ті, хто робить надзвичайне для бійців, поранених, сиріт, переселенців, з ранку до вечора шукаючи можливості для допомоги: збирають гроші на ліки, надають притулок тим, хто залишив рідні домівки, допомагають забезпечити продуктами харчування, зігрівають… Це волонтери. Мирні воїни світла. Люди доброї волі.

До Міжнародного дня волонтера в коледжі відбувся захід «Волонтери – люди доброї волі», на якому відбулася зустріч з волонтерами міста, які за покликом душі здійснюють волонтерську діяльність, допомагаючи нашим солдатам у зоні ООС.

Присутній на заході міський голова Олександр Миколайович Бакликов, який разом із волонтерами Лебединщини та жителями міста допомагали і допомагають Збройним силам України, зауважив на необхідності кожного доносити часточку доброти українським воїнам та допомагати нашим захисникам. Голова Лебединського районного суду, волонтер Олександр Володимирович Чхайло звернувся до студентства зі словами вдячності за волонтерську допомогу, яку надавав коледж, а це: допомога сім’ям учасникам ООС, вимушеним переселенцям, що проживали в гуртожитку, акції по збору консервації, теплих речей для воїнів. Олександр Анатолійович Спічка, голова «Фонду волонтерів Лебединщини», дякував педагогічному та студентському колективу коледжу за співпрацю в організації допомоги українським солдатам, особливо за плетіння  маскувальних сіток, розповідаючи про небезпечні  ситуації, які доводилося пережити їм, волонтерам у зоні ООС.

           Небайдужими, завжди натхненними і соціально активними  є  студенти-волонтери Молодіжної Громадської Організації  Лебединського педагогічного коледжу «Червоні вітрила», яку очолює креативний координатор, соціальний педагог коледжу Світлана Леонідівна Коваленко.   Їхню наполегливу та цілеспрямовану діяльність важко описати декількома словами, адже це невичерпне прагнення робити добрі справи.  На заході їх вітали  директор коледжу Любов Борисівна Білокобильська, директор Лебединської спеціалізованої школи-інтернат Удод Анатолій Васильович разом з маленькими вихованцями, директор Лебединського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталія Олексіївна Кисла, неодноразово дякуючи за їхні добрі справи, які йдуть від душі і показують приклад  іншим.

Волонтери йдуть по життю сміливо, з яскравим відблиском у очах, з посмішкою та відкритим серцем. Цю формулу Доброти вони понесуть із собою в майбутнє. Давайте робити добро разом! Одна добра справа для Вас – дрібничка, а для когось – мрія, цілий світ… Зробімо перший крок РАЗОМ! Разом до МАЙБУТНЬОГО!

Оксана Колесник, заступник директора з ВР

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я