Атестація – 2021

Батьківська категорія: Методичні новини

Відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників 16 березня 2021 року у коледжі відбулося засідання атестаційної комісії І рівня. Згідно перспективного плану атестації у коледжі, атестації у 2020 – 2021 н.р. підлягали 17 викладачів, 1 концертмейстер, 6 педагогічних працівників, які займають керівні посади. Викладачі на засіданні атестаційної комісії демонстрували портфоліо у формі мультимедійної презентації, де були відображені досягнення у міжатестаційний період.

Продемонстровані портфоліо показали високий рівень професіоналізму, творчість, креативність, володіння педагогами освітніми інноваціями, дистанційними технологіями навчання, готовність до роботи в сучасному освітньому середовищі.

За результатами атестації рішенням атестаційної комісії І рівня кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії» присвоєно викладачу англійської мови Добронос Анні Сергіївні, підтверджено кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії» викладачу фізики Минюк Ірині Михайлівні. Відносно 15 викладачів, 1 концертмейстера та 6 педагогічних працівників, що займають керівні посади, було прийнято рішення про порушення клопотання перед атестаційною комісією Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації про присвоєння/підтвердження кваліфікаційної категорії «Спеціаліст вищої категорії», підтвердження/присвоєння педагогічного звання «Старший викладач», підтвердження педагогічного звання «Викладач – методист».

За результатами атестації у коледжі видано наказ.

 

Секретар атестаційної комісії

Стеценко Н.В.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я