Інноваційні технології у підготовці майбутніх педагогів Нової української школи

Батьківська категорія: Методичні новини

Вийшов друком збірник матеріалів науково-практичної конференції викладачів коледжу, яка відбулася у січні 2019 р. за темою «Інноваційні технології у підготовці майбутніх педагогів Нової української школи».

Збірник праць присвячений аналізу проблеми використання інноваційних технологій в освітньому процесі коледжу як фактора підвищення якості освіти в контексті Нової української школи. З'ясовано теоретичні засади, окреслено пріоритетні завдання підготовки майбутнього педагога до роботи в Новій українській школі. Визначено організаційні засади упровадження освітніх інновацій в умовах коледжу, конкретизовано сучасні підходи до вдосконалення професійно-педагогічної підготовки вчителя в умовах модернізації управління якістю освітніх послуг.

Напрацювання учасників науково - практичної конференції сприятимуть реалізації методичної проблеми коледжу «Якість освіти як основа ефективного формування професійної компетентності майбутнього педагога», її ІІІ етапу «Впровадження освітніх інновацій як інструменту підвищення якості підготовки фахівця Нової української школи».

Надія Стеценко,

завідувач навчально-методичного кабінету

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я