Тиждень толерантності

Батьківська категорія: Новини

21 листопада 2019 року соціальним педагогом та студенткою 541 групи Бабак Юлією був проведений тренінг «Ми різні, але ми разом!» для студентів першого курсу спеціальності «Фізична культура».

У ході тренінгу студенти з’ясували сутність поняття «толерантність», риси толерантної особистості, значення толерантності в житті людей та суспільстві.

У творчих групах працювали над емблемою толерантності та презентували її. 

Під час виконання вправ студенти вчилися взаємодіяти між собою, здобували навички толерантного спілкування.

Бібліотека коледжу теж долучилася до Тижня толерантності. У читальній залі бібліотеки організована книжкова виставка-діалог «Толерантність врятує світ».

Яку людину можна назвати толерантною? Які риси зазвичай має така людина? Що таке толерантний підхід? Чи так важливо бути толерантним? – усі ці питання спробували з’ясувати рід час діалогу.

З представленої літератури можна дізнатись про значення цього поняття, про роль толерантності в житті людини, про те, як навчити молодь доброзичливого ставлення до інших.

«Торбинка добрих побажань» поповнилася любов’ю і добротою.

Проведення «Тижня толерантності» надало можливість нагадати всім учасникам освітнього процесу  про необхідність життя в атмосфері добра й злагоди. Прояв толерантності допоможе не тільки зберегти нормальні добросусідські відносини між народами та країнами, але і забезпечить мирне майбутнє для наступних поколінь.

Психологічна служба

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я