Захистимо Україну!

Батьківська категорія: Новини

Студенти – старшокурсники коледжу 11- го вересня зустрілися зі старшим солдатом Кузьменком Анатолієм Анатолійовичем, учасником бойових дій у зоні проведення АТО в період 2014-15 років. Анатолій Анатолійович спочатку був бійцем добровольчого батальйону «Донбас» (червень-липень 2014 року), а потім у складі розвідроти 92 ОМБр Збройних Сил України (серпнь 2014 року - вересень 2015 року). Студенти, затамувавши подих, слухали спогади учасника подій, які відбувалися на сході нашої держави у той період, переглянули відеофільм.


Анатолій Анатолійович наголосив, що головним у бойових діях є злагодженість, розуміння та чіткість виконання завдань, довіра до своїх бойових побратимів, впевненість у тому, що захист Батьківщини – священний обов’язок кожного справжнього чоловіка. Студенти мали можливість ознайомитись з умовами проходження строкової та контрактної служби в ЗСУ, приміряти військове спорядження.


Дякуємо Кузьменку А.А. і всім учасникам АТО за стійкість і вірність Україні, за те, що вони боролися і сьогодні виборюють наш суверенітет і нашу державність на східному кордоні України.


Забуга О.В., викладач предмета «Захист Вітчизни».

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я