Організація дитячого дозвілля

Батьківська категорія: Новини

Згідно плану практики  студенти спеціальностей «Дошкільна освіта», «Музичне мистецтво»  провели в дошкільних установах нашого міста розваги для дітей різних вікових груп.



231 група разом з керівниками практики ( Кужель Т.В.,Таран В.О., Рога Л.І) та музичними керівниками ДНЗ,  організували показ лялькового  театру та театралізацію-подорож по казках.

Студенти 232 групи під керівництвом викладачів Ляшко Н.І., Роги Л.І. організували театралізовану виставу «Казки бабусі Ярини», де продемонстрували акторські здібності.

У творчій співпраці викладачів Артеменко Л.В., Ворони А.М. з студентами 232 групи було організовано оновлене  театралізоване дійство за казкою «Червона шапочка»


Завалій Н.П. з студентами 232 групи взяли участь в організації свята Великодня, де студентам вдалось максимально проявити творчі здібності, креативність, уміння перевтілюватись у ролі казкових та біблійних персонажів. Студенти вдячні батькам дітей за активну участь у підготовці до конкурсу «Найменша пасочка». До участі у святі долучились студенти 331 групи та керівник практики Ольховик Т.М.

Відюк Є.П. з студентами 331 групи у ДНЗ «Ромашка» провели Великоднє свято з використанням сучасних інноваційних технологій. Маленьким вихованцям запропонували переглянути відео про святкування та розпис писанок у різних регіонах України.



Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я