Бум благодійності.

Батьківська категорія: Новини

Ми живемо у часи  буму благодійності, коли модно не просто пишатися своїм багатством, а спрямовувати його на добрі справи. Від маленьких ініціатив до глобальних проектів, від побуту до міської архітектури всюди можна прикласти руку, допомогти змінити світ на краще. І в  Лебедині є дійсно не байдужі люди, з «великим» серцем, які мають змогу реалізовувати всі ці ідеї.

Дякуємо нашим координаторам, спеціалістам ЦСССДМ м. Лебедин (Лебединський міський     центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді), які надали нам інформацію про ті сім’ї, які потребують підтримки і допомоги.


Впродовж  трьох тижнів студенти та  викладачі  Лебединського педагогічного коледжу імені А.С. Макаренка купували, приносили одяг для дітей, різноманітну канцелярію, продукти харчування та розвиваючі ігри. І все це за підтримки студентського профкому коледжу.

Всі зібрані речі було доставлено до сімей 14 березня  2019 року міністром соціальної політики,  СД «ОЛЕАНДА» Юлією Бабак та активістами Родак Лесею і Липкою Наталією під чітким керівництвом фахівця із соціальної роботи ЦСССДМ – Гаврилюк Наталією Дмитрівною.

Ми дякуємо всім, хто долучився до акції.

Закликаємо всіх небайдужих  подарувати частинку свого добра та теплоти, бо кожен  милосердний вчинок – це щабель сходів, що ведуть до небес.


Бабак Юлія,

міністр соціальної політики

СД «ОЛЕАНДА».

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я