Мотивація студентів до успішного працевлаштування

Батьківська категорія: Новини

15 травня 2018 року соціальним педагогом Коваленко С.Л. та студенткою 521 гр. Петренко Валерією був проведений семінар-практикум «Мотивація студентів до успішного працевлаштування» для студенів випускних груп спеціальності «Початкова освіта» та «Фізична культура»

Для успішного просування по сходинках професійної кар’єри обов’язково  потрібно бути добре вмотивованим. Для початку варто розібратися зі своїми цінностями, особливостями характеру, можливостями і найголовніше – цілями для досягнення успіху.

На семінарі  студенти визначили мотивацію для себе, розставили свої професійні пріоритети й цінності. За допомогою вправ кожен самовизначився, зрозумів, яку роботу він хоче, і що йому для цього необхідно. Опрацювання внутрішніх і зовнішніх резервів дозволило виявити потенціал учасників, про який раніше вони не знали. Робота над собою сприяла окресленню більш чітких рамок пошуку роботи для кожного персонально.

Захід був  пізнавальним для студентів випускних груп, адже вони дізнались, як правильно себе презентувати, як укладати резюме, що може бути джерелом пошуку інформації про роботу та мали змогу поспілкуватись з заступником директора центру зайнятості Чегринцем І.А., який ознайомив з реаліями та тенденціями місцевого ринку праці, існуючими перспективами працевлаштування.

Керівник підрозділу щодо сприяння працевлаштування Полуйко А.Б ознайомила студентів-випускників з виплатою одноразової адресної грошової допомоги, з нормативно-правовими документами, звернула увагу на те,  які необхідно подати документи для отримання адресної допомоги.

Під час жвавого зворотнього зв’язку студенти зробили висновок, що завдяки семінару-практикуму їм вдалося підвищити власну професійну мотивацію до пошуку роботи та окреслити план майбутніх дій для досягнення цілей.

Коваленко С.Л.,

соціальний педагог

 

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я