«Обережно – торгівля людьми!»

Батьківська категорія: Новини

18 жовтня – Європейський день боротьби із торгівлею людьми. Факт його відзначення є нагадуванням про актуальність проблеми торгівлі людьми, а також необхідність об’єднання зусиль для протидії цьому явищу, переслідуванні злочинців, наданні допомоги потерпілим, ведення превентивної роботи.

З метою підвищення рівня поінформованості та усвідомлення  гостроти проблеми торгівлі людьми, обговорення причин, форм та ознак цього явища 19 жовтня 2016 р. соціальним педагогом   Коваленко С. Л. та студентами 521 групи Вінніченко Б. та Сіренко Ю. був проведений відеолекторій «Обережно – торгівля людьми!» для студентів спеціальності «Соціальна педагогіка».


В ході заходу студенти спробували довести: «Торгівля людьми. Міф чи реальність?» Переглянувши фільм «Життя на продаж», учасники  мали змогу побачити небезпечні наслідки та шляхи потрапляння в ситуацію торгівлі людьми.


На захід також була запрошена головний спеціаліст управління праці та соціального захисту населення Гончарова Н.В., яка розповіла студентам про те, як убезпечити себе, щоб не потрапити у пастку торговців людьми, куди звертатися, якщо це лихо сталося із вами або із вашими друзями чи родичами.

Соціальний педагог Коваленко С.Л.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я