Ваше здоров’я та безпека у ваших руках.

Батьківська категорія: Новини

Безпека – це життя людини,
Безпека – це наше майбуття.
Прийміть до серця світ природи –
Прекрасне буде всіх життя.

Найвища цінність суспільства – людина, її життя, здоров’я та безпека.

15 квітня  2020 студентами 521 групи  разом із наставником Степанковою Оленою Леонідівною в рамках засідання «Університету здоров’я. Молодь України за здоровий спосіб життя» було проведено відкриту годину спілкування «Ваше здоров’я  та безпека у ваших руках».

Метою заходу було розширити знання студентів про необхідність дотримання правил безпечного життя та повторити основи безпечної поведінки пасажирів.

Що для нас найважливіше? Над цим питанням неодноразово замислювався кожен з нас. Захід розпочався відеороликом, у якому студенти коледжу обговорювали цю тему. Відповіді на це запитання були різними, але більшість зазначили, що це – здоровя. 

Український народ споконвіку дбав про своє здоров'я, а тому протягом багатьох років з уст в уста передавалися прислів’я –  перлинки народної мудрості. Українські приказки і прислів'я свідчать про те, що народ завжди вважав здоров'я найголовнішою цінністю в житті.  Виконуючи вправу «Відгадай прислів’я», присутні продемонстрували свої знання української народної творчості.

Здоров’я – це безцінний дар, який дарує людині природа. Студенти пригадали про корисні та шкідливі звички під час  виконання вправи «Корисно-шкідливо», яку провела Савенко Анна.

Народна мудрість говорить: «Мало любити життя, треба уміти з ним ще й  поводитися». Ведучі заходу Безбабна Ольга та Ярошенко Каріна наголосили на тому, що необхідно дотримуватися правил безпечного життя. Виконуючи інтерактивну вправу онлайн, учасники заходу повторили основи безпечної поведінки на вулиці.

Демчук Інна нагадала правила поведінки на зупинці та, переглядаючи відео, студенти отримали інформацію про загальні правила  поведінки в транспорті.

Чи знаєте ви, що 10% здоров’я закладено в нас генетично, 5% дає медицина, а 85% залежить від нас самих, від нашого способу життя та дотримання елементарних правил?  Пам’ятайте: поспіх – це не завжди добре та корисно, будьте уважні на вулиці, дотримуйтесь загальноприйнятих правил поведінки в громадському транспорті.

   Олена Степанкова, наставник 521групи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я