Відеолекторій «Безпека  в онлайн-просторі: як уберегти себе»

Батьківська категорія: Новини

9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету  під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Метою Дня безпеки в Інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.

Відповідні заходи проходять у всьому світі з метою привернення уваги громадськості до важливості створення безпечного інтернет-простору для наймолодших користувачів.

Наш коледж не став виключенням і долучився до проведення даних заходів. Студенткою-практиканткою Лук’яновою Дар’єю  під керівництвом соціального педагога Коваленко С.Л. було проведено відеолекторій «Безпека  в онлайн-просторі: як уберегти себе» для студентів першого курсу спеціальності «Соціальна робота».

Метою проведеного заходу було ознайомлення студентів з відомостями про ризики у мережі Інтернет, формування правил безпеки при роботі в мережі Інтернет, розуміння необхідності дотримання певних правил поведінки в мережі, формування навичок правильного поводження в Інтернеті, безпечного спілкування.

Студенти переглядали відеоролики «Кібербулінг», «Стоп секстинг», «Цінуй своє життя, воно прекрасне», обговорили актуальні питання кіберзлочинності, анонімності користувачів і захисту авторських прав в мережі Інтернет.

Під час виконання вправ «Небезпека в інтернеті», «Правила безпечного користування» студенти  презентували свої напрацювання щодо ризиків та небезпеки під час користування соціальними мережами, склали рекомендації, як безпечно ними користуватися.

Світлана КОВАЛЕНКО,

соціальний педагог

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я