ТВОРИ ДОБРО, БО ТИ ЛЮДИНА

Батьківська категорія: Новини

Доброта – одна з найголовніших людських чеснот, яку  найбільше  цінують. Доброта завжди йде поруч із безкорисливістю, вона не чекає подяки або взаємної допомоги. Задоволення повинні приносити добрі справи самі по собі, без очікування винагороди чи похвали.

За ініціативи Сумського обласного центру Гуманної Педагогіки та  в рамках Міжнародної акції «Уроки доброти» в коледжі пройшла акція «Твори добро, бо ти людина. Твори його для майбуття». Цей день розпочався з інформаційної хвилинки «Добро починається з тебе»  проведеної  наставниками академічних груп, а СД «ОЛЕАНДА» організувала  благодійну акцію «Надсилаю добро» .

Практичний психолог Баль О.В. разом зі студентами створили палітру добрих справ, залучаючи всіх охочих поділитися інформацією про власні добрі вчинки та мрії про добро майбутнього. Яскрава фотозона, яку створили студенти 521 групи (спеціальність «Соціальна робота») під керівництвом соціального педагога Коваленко С.Л., лепбуки доброти, лейтмотив доброти, емблеми та поетичні сторінки добра – усе це композиції студентської творчості, які надихають на добрі справи та спонукають творити їх.

Навчіться отримувати задоволення від своїх добрих справ, які йдуть із вашого серця і сприймаються серцями інших. Саме таким чином Всесвіт дає можливість бути причетним до того, щоб зробить світ кращим. І, звичайно, за законом Всесвіту, добро обов’язково повернеться.

Оксана Колесник, заступник директора з виховної роботи.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я