«Travel show: Країнами Європи»

Батьківська категорія: Новини

Ніщо так не збагачує, як мандрівка.

М.Реріх.

Щоб рухатися вперед, потрібно не лише любити Батьківщину, а й знати та  поважати своїх  сусідів. Скоро літо і ми всі плануємо подорожувати. Саме тому в рамках декади циклової комісії іноземних мов 20.02.2019 року було проведено «Travel show: Країнами Європи». Захід підготували викладачі іноземної мови:

Забуга Н.І. ,Грушко Л.В., Степанкова О.Л.

Іноземна мова – цікавий предмет. І вивчати його потрібно теж оригінально та пізнавально. Тому учасникам заходу було запропоновано здійснити «мандрівку» трьома європейськими державами: Великобританією, Німеччиною та Україною.

Учасники подорожували п’ятьма   станціями («Географічна», «Музична», «Винаходи та винахідники», «Танцювальна» та «Смаколики»).

Студенти та гості заходу мали змогу розширити свій  кругозір про ці країни, про видатних  діячів культури та науки цих країн, а також пригадали вже відому інформацію про  Великобританію, Німеччину та Україну.

Майже  кожна країна має свою народну кухню, тому на станції «Смаколики» учасникам  були запропоновані традиційні страви цих країн.

Усі люди хочуть бути щасливими, і більшість з них вбачає своє щастя в матеріальних благах. Але по-справжньому щасливою людиною роблять не речі, а відчуття. Тому більше подорожуйте, насолоджуйтесь кожним прожитим моментом та колекціонуйте спогади.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я