Фінальний етап ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

Батьківська категорія: Новини

16 лютого 2019 року на базі державного навчального закладу «Сумське міжрегіональне вище професійне училище» проведено IV (підсумковий) етап ХІX Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, у якому взяли участь переможці ІІІ (обласного) етапу.

За дорученням Ліги українських меценатів  заступник голови Сумської організації Національної спілки письменників України Олександр ВЕРТІЛЬ вручив дипломи та книги переможцям обласного етапу, а викладачам – грамоти Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації.

У фіналі конкурсу змагались учні закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти, студенти закладів вищої освіти. У підсумковому етапі брали участь студентки 142 групи спеціальності «Початкова освіта» ВИННИК Тетяна, яка посіла І місце в обласному етапі, та ГОРІШНЯК Марина, яка посіла ІІ місце в ІІІ етапі ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика (викладач БІДНА Людмила Вікторівна).

Пишаємося нашими студентками ВИННИК Тетяною та ГОРІШНЯК Мариною, щиро бажаємо їм перемоги  у фінальному етапі
ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Вітаємо нашу колегу БІДНУ Людмилу Вікторівну з досягненням високих результатів у професійній діяльності.

Олена КАРПЕНКО, голова циклової комісії

викладачів філологічно-гуманітарних дисциплін

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я