24 вересня розпочалася декада викладачів циклової комісії дошкільної, соціальної педагогіки, психології та окремих методик під яскравою назвою «Веселковий тиждень».

Батьківська категорія: Новини

24 вересня розпочалася декада викладачів циклової комісії дошкільної, соціальної педагогіки, психології та окремих методик  під яскравою назвою «Веселковий тиждень».

Кожен день тижня присвячений певному кольору та має свою тематику.  Фотосушка, флешмоб, акції,  форуми, семінари, які проходитимуть в рамках тижня, розвиватимуть творчість майбутніх педагогів, навчатимуть їх бути спостережливими, кмітливими та креативними, допоможуть сформувати професійну компетентність.

Понеділок був  жовтим. Жовтий колір – це колір сонця, чакра сонячного сплетіння має саме жовтий колір. Тому жовтий пробуджує в нас енергію і оптимізм. Він же асоціюється з багатством, успіхом і процвітанням. Жовтий традиційно вважається кольором авантюристів і людей, легких на підйом. Ось такими, легкими на підйом, виявились викладачі циклової  комісії – Л.А. Клименко, О.М. Щуцька,  А.М.Турченко та студенти спеціальностей

«Дошкільна освіта», «Соціальна робота», «Соціальна педагогіка». Протягом дня були проведені акції з дітьми дошкільного, шкільного віку, клієнтами ЦСССДМ та служби у справах дітей, жителями міста. Метою проведення акцій було створення сприятливої атмосфери, прояву доброти та позитивних емоцій. Найкращим проявом є УСМІШКА!

Сприяли формуванню гарного настрою побажання висловлені у «Газеті побажань».

19 вересня у світі відзначають незвичайне свято - День народження дружелюбного електронного символу - «Смайлика».

Більшість студентів полюбляє використовувати смайли в своїх електронних повідомленнях. «Смайлики» допомагають краще зрозуміти співрозмовника, вловити його настрій, врешті-решт, вони просто забавні і викликають позитивні емоції.

Викладачі запропонували студентам зробити фото власного обличчя на зразок смайлу.

Результати конкурсу «ФотоСмайл»

1м. – 521група

2м.- 541 група

3м. – 231, 241, 431 група

ВІТАЄМО!!!!!   

Вівторок - зелений день. Зелений колір – спокійний, розслабляючий,  молодіжний, весняний.  Зелений – колір природи, адже фактично усі живі рослини починають своє життя з зеленого кольору.

Студенти 541 та 241 груп взяли участь у  форумі «Зелений колір – колір мого життя». (Модераторами форуму були викладачі В.В. Прудник та А.В. Фененко) Форум пропонував набір важливих питань для обговорення, зокрема  екологічних. У ході роботи студенти пересвідчились у пріорітетності зеленого кольору у нашому житті, а також перевірили свою кмітливість та інтелект, виконуючи вправи "Зелений ланцюжок", "Асоціативний кущ",  "Я пропоную", "Зелена валіза" та ін.

Виховний захід "Веселковий дивограй" підготували викладачі Н.І. Ляшко, Т.М. Ольховик  та студенти 232 групи. Знання, отримані у ході проведення заходу, дадуть змогу студентам правильно планувати кольоровий тиждень у ЗДО, створювати  сприятливий  психологічний комфорт у дошкільному закладі, розширювати  та збагачувати емоції дітей дошкільного віку, розвивати інтерес до свого внутрішнього світу та світу інших людей.

 

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я