Арт пікнік «Від теорії до практики»

Батьківська категорія: Новини

Найкращий спосіб зробити дітей хорошими –

 це зробити їх щасливими.

О.Уальд

Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, музики,

 малюнка, фантазії, творчості.

В.О. Сухомлинський

Кожна дитина мріє про безтурботний казковий світ дитинства, де можна  взяти за руку улюбленого казкового героя, відчути ритм його серця та почути знайомий голос, який так манив його з екрана телевізора, погратися в хованки, в інші ігри. Все рівно, де і що робити, головне щоб з ним, з омріяним казковим другом. Адже миті прожиті разом в чарівній країні є безцінними.

Старших вихованців ДНЗ «Калинка» запросили у подорож до казкової країни, де трапляються дива і живуть казкові герої студенти педагогічного училища спеціальностей «Дошкільна педагогіка» та «Соціальна робота» з  викладачами  циклової комісії дошкільної, соціальної педагогіки, психології  та окремих методик (Бережна С.І., Баль О.В., Щуцька О.М.,Таран В.О.) у соціальному партнерстві з педагогами районного будинку дитячої та юнацької творчості Лебединської районної ради Сумської області.

Діти брали участь у рухливих іграх, іграх-естафетах, музичних іграх, з цікавістю спостерігали за перетворенням природних об’єктів під час дослідів. Родзинкою заходу став флеш-моб з казковими героями, де діти з задоволенням виконували рухи під музичний супровід. Ці враження  надовго залишаться у спогадах дітей кольоровими краплинками незабутнього  дощику дитинства.

Участь у майстер-класі, організованому керівниками гуртків декоративно-ужиткового відділу Нездоймишапкою Ю.В., Вечеркою А.О. та Бурлюк Н.А., сприяла формуванню у дітей художньо-творчої компетентності та позивного ставлення до образотворчої діяльності.

Усі учасники арт пікніка отримали заряд бадьорості і позитиву.


Організатори заходу

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я