Ми в інноваційному та інформаційному просторі.

Батьківська категорія: Новини

В рамках декади (22.02 2016р. – 04.03.2016р.) викладачами циклової комісії образотворчого мистецтва та практикуму в навчальних майстернях було проведено ряд заходів, які розширили знання студентів про інновації в освіті, спонукали до активних дій робити добро, приєднатися до надважливої на сьогодні доброчинної справи, нести радість своєю творчістю, заглибитись в таємниці образотворчого мистецтва.

Зокрема, 23 лютого був проведений благодійний аукціон «Україна починається з тебе», який зібрав небайдужих до чужого горя людей: студентів, викладачів, працівників училища. «Щире бажання підтримати, врятувати і допомогти – рушійна сила на шляху до перемоги!» – такими словами зустріла присутніх голова циклової комісії Костенко В.П.

Методична скарбничка викладачів поповнилася цікавими змістовними  матеріалами: розробками, порадами, навчальними посібниками. 

В інформаційному бюлетені, який випустила викладач Костенко В.П., можна було побачити, як викладачі формують  креативну творчу особистість майбутнього вчителя та вихователя на заняттях і на практиці.

Фотовиставку картин  народної художниці Катерини Білокур «Велична пісня квітам» підготували викладачі  Удод Н.М.  та Федірко Г.В.


«Територія творчості», «Рук золотих земні чудеса» - під такими заголовками  викладачами Федірко Г.В. та Сердюк В.Г. були організовані виставки творчих робіт студентів. 


Майстер – клас по  виготовлення підставки під чашку способом кракле та декупажу був проведений викладачем методики трудового навчання з практикумом  Сердюк О.Ю.


Складовими креативного викладання визначається: подача сучасного матеріалу в широкому контексті, використання метафор, встановлення міжпредметних зв’язків, застосування мультимедійного підходу, часта зміна видів діяльності, варіювання темпу викладання, демонстрація впевненості, здатність надихати й цінувати студентів, заохочення їх до активної, емоційної взаємодії. Саме такими за змістом і характером були відкриті заняття викладачів:

-       методики організації образотворчої діяльності  Удод Н.М. на тему: «Ліплення в дитячому садку. Ліплення в молодшому дошкільному віці»

-         живопису та малюнка Федірко Г.В. на тему: «Композиційні основи натюрморту»

-     методики трудового навчання з практикумом  Сердюк В.Г. на тему «Електромоделювання. Виготовлення електровікторини.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я