Готуємось до природоохоронної роботи.

Батьківська категорія: Новини

Відповідно до плану роботи студентського наукового екологічного товариства здійснено екскурсійну поїздку до м. Харків з метою відвідування планетарію та екопарку Фельдмана.

Харківський планетарій – особливий астрономічний центр, який поєднує в собі театр та аудиторію. Отож, для любителів, космічних явищ, це місце по-особливому цікаве.


 

У головному Зірковому залі встановлено апарат «Планетарій», він дозволяє побачити захоплюючу картину зіркового неба. На основному куполі  можна спостерігати захопливу картину як південного так і північного півкола Землі. Спеціальні проектори, які тут встановлено, дозволяють побачити схід та захід Сонця, що нічим не відрізняється від справжнього. Також ми побачили чарівну картину полярного сяйва, панорами Харкова та всіяний кратерами ландшафт Місяця. Реалістичність явищ забезпечує мультимедійний відеопроектор. Він також демонструє глядачам відео об’єктів Космосу. І весь Всесвіт танцює перед вами у своєму вічному рухові та розвиткові.


Для особливо допитливих відвідувачів у планетарії проводяться науково-популярні лекції та програми. Багато тем розроблено спеціально до шкільної програми учнів, а тому для нас, майбутніх вчителів початкової школи, це було надзвичайно важливо і корисно.

FeldmanEcopark – це масштабний і унікальний для України благодійний проект  МБФ «Фонд Олександра Фельдмана».

Головним завданням проекту є створення соціально активного середовища, в якому і дорослі , і діти відчують, що все живе на Землі є однією великою сім’єю, в якій немає місця агресії, а є лише любов, дружба і взаємодопомога. Разом з тим, функціональне наповнення парку допомагає реалізувати і інші цілі, а саме:

- надання соціально-психологічної допомоги дітям з особливими потребами;

- збереження і примноження фауни і флори регіону;

- інтегрування Харківського регіону в міжнародні природоохоронні програми;

- створення умов для розвитку науково-дослідної і навчальної бази України в сфері екології.



Сьогодні Екопарк є територією для сімейного відпочинку з розвагами і зоопарком. У всіх відвідувачів є можливість не лише спостерігати за тваринами, але і близько спілкуватися з ними в зоні контактного зоопарку.


Староста студентського

наукового екологічного

товариства Перепелиця А.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я